İŞKUR İl Müdürü Canpolat'tan Köksal'a ziyaret

İŞKUR İl Müdürü Canpolat'tan Köksal'a ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Hikmet Canpolat, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı...

SİVAS (AA) - Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Hikmet Canpolat, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Canpolat ziyarette Köksal ile bir süre sohbet etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Canpolat, ülkedeki istihdam artışının esnaf ve sanatkara da yansıdığını ifade etti.

Canpolat, şunları kaydetti:

"Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak, istihdamın artırılması noktasında çalışmalar yapıyoruz. Kurumlarımızla ve yatırımcılarımızla görüşerek işsizlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda ilimizdeki istihdamı muhafaza etmek ve artırmak için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal ile daima işbirliği ve istişare içerisindeyiz. Başkanımızın istihdam konusundaki hassasiyeti, bizimle olan diyaloglarından dolayı memnuniyetimi ifade ediyor, birlikte çalışmalar yapmaya devam edeceğiz."

Köksal ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Sivas'ta da istihdamın artmasının esnafa da yansıdığını aktardı.

Toplum yararına çalışma programının biran önce başlatılması gerektiğini vurgulayan Köksal, devlet desteklerinden ve istihdam konusunda Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile istişare içerisinde olduklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :