İskoçya'da çöp aracı yayalara çarptı: 6 ölü, 7 yaralı

İskoçya'da çöp aracı yayalara çarptı: 6 ölü, 7 yaralı

LONDRA (AA) - İskoçya'nın en büyük şehri Glasgow'da kontrolden çıkan çöp arabasının yayalara çarpması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.Queen Street Tren İstasyonu...

LONDRA (AA) - İskoçya'nın en büyük şehri Glasgow'da kontrolden çıkan çöp arabasının yayalara çarpması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Queen Street Tren İstasyonu yakınlarında, TSİ 16.30 meydana gelen kazada, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen yayaları ezen belediyeye ait çöp arabası, bir otelin duvarına çarparak durabildi. 

İskoç polisinden yapılan açıklamada, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği ve yaralanan 7 kişinin hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Kaza sırasında Noel dolayısıyla dükkanların bulunduğu sokağın kalabalık olduğu bildirildi. 

Polis açıklamasında, "Glasgow Belediyesine ait bir çöp arabası Queen Sokağı'nın kuzey yönünde seyrederken, Modern Sanat Galerisinin önündeki kaldırımda duran yayalara çarpmıştır ve George Meydanı'na doğru yoluna devam etmiştir. Bu meydanda ise Millenium Oteline çarpmıştır" denildi.  

Kaynak:Haber Kaynağı