İskenderun’da caddeler göle döndü

İskenderun’da caddeler göle döndü

Meteoroloji uyarısının ardından, Hatay'ın İskenderun ilçesinde başlayan şiddetli yağışlar, caddeleri göle çevirerek ulaşımı durma noktasına getirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Doğu Akdeniz için verdiği şiddetli yağış uyarısı gerçeğe dönüştü ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu. Gök gürültülü yağmur, caddelerin göle dönüşmesine ve ulaşımda aksamalara neden oldu.

İskenderun’da caddeler göle döndü

Şiddetli yağışlarla birlikte, İskenderun'un merkezinde bulunan önemli bir cadde olan Prof. Muammer Aksoy Caddesi, yağış sonrası trafiğe kapatıldı. Sürücüler, yoğun su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, yerel yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İskenderun’da caddeler göle döndü

Meteoroloji yetkilileri, yağışlı havanın yarın da etkisini sürdüreceğini belirtti. Halkın sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması gerektiği vurgulandı. İskenderun'da yaşayanlar, yağış nedeniyle ulaşımda ve günlük faaliyetlerinde olası aksamalar yaşanabileceği konusunda uyarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.