İskenderun ve Reyhanlı'da Ardı Ardına Ev Yangınları

İskenderun ve Reyhanlı'da Ardı Ardına Ev Yangınları

Hatay'ın İskenderun ve Reyhanlı ilçelerinde meydana gelen ev yangınları, hızla müdahale edilen olaylar sonucunda diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerinin 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine polis, ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının diğer evlere sıçramadan söndürerek olası bir faciayı önledi. Ancak yangının çıktığı evde maddi hasar meydana geldi.

İskenderun ve Reyhanlı'da Ardı Ardına Ev Yangınları

Öte yandan, aynı gün Reyhanlı ilçesine bağlı Tayfur Sökmen Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın da benzer bir senaryo ile sona erdi. Yangını fark eden mahalle sakinleri, hemen 112 acil çağrı merkezine haber verdi ve olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hızlı müdahaleleriyle yangının diğer evlere sıçramasını engelledi. Ancak bu olayda da yangının meydana geldiği evde maddi hasar oluştu.

Her iki yangında da can kaybı yaşanmazken, olaylara anında müdahale eden Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, halkın güvenliğini sağlamak adına etkili bir çalışma sergiledi.

İskenderun ve Reyhanlı'da Ardı Ardına Ev Yangınları

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.