İsimler netleşmeye başladı;  ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK!

İsimler netleşmeye başladı; ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Uğur İbrahim Altay olarak açıklanırken ilçe adaylarının ne zaman belli olacağı Konya kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

31 Mart 2019 Yerel Seçim süreci devam ederken AK Parti'nin Konya adaylarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Edinilen bilgilere göre Cumhur İttifakı çalışmaları devam eden Konya'da hafta sonuna kadar adaylar netleşerek önümüzdeki hafta içerisinde de aday tanıtım toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

isimler.jpg

ERDOĞAN: HAFTA SONUNA KADAR AÇIKLAYACAĞIZ

Konya kamuoyu ilçe belediye başkan adaylarının kim olacağını merak ederken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur ittifakıyla 31 Mart'a gidiyoruz. AK Parti içeride de dışarıda da terörü kazımaya devam ediyor. Birkaçı dışındaki büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı açıklamıştık. Hafta sonuna kadar aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız." ifadesini kullanmıştı.

ak_parti_logo[1].png

VATANDAŞIN NABZI TUTULDU

Öte yandan yerel seçimlere ilişkin geçtiğimiz gün bir televizyon programında açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Yerel seçimler için aday belirleme sürecinde görevlendirilen arkadaşlarımız, kentlerde tebdili kıyafetle halkın nabzını tuttu. Bir hafta içinde bütün adaylarımızı açıklamış olacağız" ifadelerini kullanırken edinilen bilgilere Konya'da Cumhur İttifakı olarak girilecek seçimde adaylar netleşmeye başladı ve önümüzdeki hafta aday tanıtımı toplantısıyla kamuoyuna tanıtılacak.

bulent-turan_2495[1].jpg

KONYA'YI BÜLENT TURAN AÇIKLAYACAK

Öte yandan AK Parti'nin Konya adaylarını AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Bülent Turan Konya'da açıklayacak. Adayların netleşmeye başladığı fakat Bülent Turan'ın programlarına göre Konya tanıtımının tarihinin netleşeceği öğrenildi.

isimler-001.jpg

MHP'YE KAÇ BELEDİYENİN VERİLECEĞİ NETLEŞMEDİ!

AK Parti'nin Cumhur İttifakı ile girdiği 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP'ye İstanbul'da 3, İzmir'de 5, Ankara'da 3 belediye verilirken Konya'da da MHP'ye bırakılacak ilçelerin olduğu öğrenilirken hangi ilçelerin verileceği ise netleşmedi.

Servet R. Çolak-Memleket