İş dünyasının kalbi Genç MÜSİAD Konya Şubesi’nde atacak

İş dünyasının kalbi Genç MÜSİAD Konya Şubesi’nde atacak

Genç MÜSİAD Konya Şubesi büyük bir organizasyona imza atıyor.

31 Temmuz – 02 Ağustos tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan 34. Genel İdare Kurulu Toplantısına Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, Genç MÜSİAD’ın yurtiçi ve yurtdışında bulunan şube başkanları ve yöneticilerinin de yer alacağı 250’yi aşkın konuk katılacak.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi, 34. Genel İdare Kuruluna (GİK) ev sahipliği yapacak. 31 Temmuz – 02 Ağustos tarihlerinde MÜSİAD Konya Şubesi’nde gerçekleştirilecek GİK toplantısına yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda genç girişimci katılacak. 

Programın “Ülkemizin Geleceğinde Genç Girişimcilerin Rolü” teması ile gerçekleşeceğini ve programın genç girişimcilere yol gösterecek olması açısından son derece önemli olduğunu belirten Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Emre Babayiğit, “Genç MÜSİAD şube başkanları ve yöneticileri, iş dünyası temsilcileri, genç girişimciler ve Konya protokolü ile birlikte gerçekleştireceğimiz toplantılar esnasında ülkemizde son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalayacağız” dedi.

Toplantıya yurtiçi ve yurtdışından yoğun katılımın olacağını söyleyen Emre Babayiğit, “Konya’da böyle bir organizasyonu yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu toplantı ayrıca şehrimizin tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olacak. Toplantımız üç gün boyunca devam edecek. Ayrıca toplantılarımıza katılan misafirlerimize Konya’yı tanıtma fırsatı bulacağız” şeklinde konuştu.

Genç MÜSİAD’ın ISWEN (İslam Dünyası Genç İş Adamları Ağı) üyesi olduğunu da vurgulayan Başkan Emre Babayiğit, “Bu organizasyon sayesinde Konya da yatırım fırsatlarını ve üretim potansiyelini dünya ya tanıtmayı hedefliyoruz. Fatih Sultan Mehmet Han, hedefleri için elindeki imkan ve fırsatlardan yeni terkipler kurarak nasıl gemileri karadan yürütmüşse, genç yaşta yeni bir çağ açan Sultan Fatih’in nesli olan bu gençlik de ülkemizin müreffeh toplumlar seviyesine ulaşması için sorumluluk almaktan çekinmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi ev sahipliğinde düzenlenecek 34. Genel İdare Kurulu Toplantısı 31 Temmuz 2015 Cuma günü Gala Programı ile başlayacak, program kapsamında Başkanlar Toplantısı, Teşkilatlanma Toplantısı, Sektörel Vizyon Geliştirme Toplantısı gerçekleştirilecektir.