İş dünyası istihdam teşviklerinden memnun

İş dünyası istihdam teşviklerinden memnun

Yozgat TSO Başkanı Alakoç: - "Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi biz milletimiz, iş dünyamız, esnafımız, sanatkarımız, çalışanlarımızla el ele verirsek, Allah'ın izniyle önümüzdeki tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız. Yeni teşvikler de iş dün

YOZGAT (AA) - Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Alakoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni istihdam teşviklerinin, iş dünyasını sevindirdiğini ifade ederek, bundan aldıkları güçle ve ele ele vererek tüm engelleri aşarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Alakoç, yaptığı yazılı açıklamada, devletin verdiği teşvik ve ekonomideki büyümeden aldıkları güçle üretmeye ve ülkeyi kalkındırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstihdam Seferberliği Ödül Töreninde açıkladığı yeni istihdam teşviklerinin iş dünyasını sevindirdiğini ifade eden Alakoç, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi biz milletimiz, iş dünyamız, esnafımız, sanatkarımız, çalışanlarımızla el ele verirsek, Allah'ın izniyle önümüzdeki tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız. Yeni teşvikler de iş dünyasının bu mücadelesinde büyük güç verecektir. Gelecek yıl, üç veya daha az çalışanı olan işletmelerimize sağladıkları her ek istihdam için ödedikleri maaş, prim ve verginin, bir ayını kendileri, bir ayını da devlet ödeyecek. Bu teşvik 12 ay süreyle geçerli olacaktır. Bu uygulamayla her işletmeleri rahatlatacak hem de işsiz gençlerimize umut olacaktır. Bundan sonraki süreçte tüm oda üyelerimiz daha fazla kişiyi istihdam edebilmek için çaba sarf edeceğine inanıyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :