İrfan Can Kahveci Galatasaray'a imza atacak mı? Son dakika gelişmesi

İrfan Can Kahveci Galatasaray'a imza atacak mı? Son dakika gelişmesi

Süper Lig'de transfer kazanı son dakika gelişmeleriyle devam ediyor. Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi İrfan Can Kahveci konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlarken transferde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Galatasaray son yılların en çok konuşulan transferlerinden birine imza atmak üzere. Sarı Kırmızılılar, Medipol Başakşehir'in yıldız orta sahası İrfan Can Kahveci için kulübü ile görüşmelere başladı.

Medipol Başakşehir'in İrfan Can Kahveci için kapıyı 10 milyon Euro'dan açtığı ve pazarlıkların devam ettiği bildirildi. İrfan Can Kahveci'nin de Galatasaray'a sıcak baktığı iddia edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmanın hemen ardından basın toplantısında İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istediğini açıkça belirtti.

Terim, "İrfan Can'ı istiyoruz. İrfan Can'ın da bizi istediğini biliyoruz. Önemli, genç ama tecrübeli, yetenekli bir oyuncu. Sayın Başkanımız ve Abdurrahim bey, Göksel Başkan ile görüştü ama henüz kolay alınacak bir sonuç değil. Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır. Konuşulur, olur olmaz ama daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

Terim, ayrıca maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Medipol Başakşehir'den Edin Visca'yı ve Monaco'da oynayan eski futbolcuları Henry Onyekuru'yu da istediğini belirtti. Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada verdiği ismin Mısır'ın Zamalek takımında oynayan 23 yaşındaki santrfor Mostafa Mohamed olduğunu dile getirdi.

Galatasaray ve İrfan Can Kahveci konusunda bu gelişmeler yaşanırken sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir'den stoper pozisyonuna transfer geldi. Başakşehir, Başakşehir, Milan'ın 24 yaşındaki Brezilyalı stoperi Léo Duarte'yi 5.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile yarım sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattı.

Ajansspor'un haberine göre Milan da Medipol Başakşehir'de forma giyen İrfan Can Kahveci'ye kanca attı.

İtalyan devinin uzun süredir takip ettiği genç yıldız hakkında scout ekibi olumlu rapor verdi.

Sezon sonunda iki kulübün takas için masaya oturabileceği belirtildi. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü maçı sonrası İrfan Can Kahveci'ye yurt dışından teklifler olduğunu duyurmuştu.
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferini istediğini açıkladığı İrfan Can Kahveci'den konuyla ilgili cevap geldi.

Beyaz TV'de "Fatih Hoca istediğini açıkladı, Galatasaray'a gidecek misin?" sorusunu yanıtlayan İrfan Can, "Şimdi konuşmak doğru olmaz. Fatih hoca çok değerli bir hocamız" cevabını verdi.

İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Altıparmak, "Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci'ye olan ilgisini Fatih Terim de açıkladı fakat oyuncu Başakşehir'in mukaveleli futbolcusu. Galatasaray, ne zaman Başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. Galatasaray ile Başakşehir arasındaki görüşmeler transferde belirleyici olacak." şeklinde konuştu.

Altıparmak ayrıca, "Pandemi dönemi nedeniyle Avrupa takımları transferde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi hızlı hareket etmiyor. İrfan Can Kahveci'nin Şampiyonlar Ligi performansından sonra izleyenler, takip edenler var fakat bugün Real Madrid bile transfer yapmıyor. Futbolda düşen gelirler nedeniyle takımlar kiralık oyuncuları araştırıyor, pandemi dönemi olmasaydı İrfan Can Avrupa'da forma giyebilirdi." ifadelerini kullandı.

1995 doğumlu yıldız, futbol hayatına Gençlerbirliği'nin atyapısında başladı. 1 sezon Hacettepe'de forma giyen İrfanCan Kahveci 2014 yılında Gençlerbirliği'nin A Takımı'na geçti. 2017 yılında da Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.