İranlı Sanatçı Alireza Ghorbani, Hazreti Mevlana Anısına Konya'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

İranlı Sanatçı Alireza Ghorbani, Hazreti Mevlana Anısına Konya'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

İran'ın geleneksel müziğinin önde gelen isimlerinden Alireza Ghorbani, Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Konya'da unutulmaz bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

İran'ın geleneksel müziğinin öncü isimlerinden biri olarak kabul edilen Alireza Ghorbani, Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde Konya'da unutulmaz bir konserle buluştu. Konya Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Gecenin yıldızı Alireza Ghorbani, geleneksel İran müziğinin eşsiz eserlerini Konya'daki dinleyicilerle buluşturarak katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Selçuklu Kongre Merkezi'nin muazzam atmosferinde gerçekleşen konserde, Ghorbani'nin nefes kesen performansı, yerli ve yabancı birçok turisti etkisi altına aldı.

Geleneksel İran enstrümanlarıyla birleşen Alireza Ghorbani'nin seslendirdiği eserler, dinleyiciler arasında büyük beğeni topladı. Konser, Hazreti Mevlana'nın manevi mirasına saygı duruşunda bulunan sanatseverleri duygusal anlar yaşatırken, Konya'nın tarihi atmosferine de ayrı bir renk kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.