İniesta sakatlandı

İniesta sakatlandı

Barcelona kulübü, Valencia maçında sakatlanan İniesta'nın sahalara dönmesinin 6 ila 8 hafta süreceğini açıkladı- Arda Turan: - "Büyük kaptan, idolüm. Umarım hızlı bir şekilde iyileşirsin"

 Barcelona kulübü, deplasmandaki Valencia maçında sakatlanan Andres İniesta'nın sahalara dönmesinin 6 ila 8 hafta süreceğini duyurdu.

Barcelona kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Valencia maçının ardından sağlık kontrolünden geçen İniesta'nın sağ diz yan çapraz bağlarında esneme olduğu ve iyileşme süresinin 6 ila 8 hafta olacağının öngörüldüğü belirtildi.

La Liga'nın 9. haftasında deplasmanda oynanan Valencia-Barcelona maçının 14. dakikasında sakatlanan İniesta, sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalmıştı. Barcelona'da bu sezon şimdiye kadar 9 maçta forma giyen İniesta, 1 gol attı.

İspanyol basını, İniesta'nın sakatlığından dolayı 2016 yılı sonuna kadar forma giymesinin zor olduğunu iddia etti.

Öte yandan dirseğindeki sakatlığından dolayı Valencia maçının kadrosunda yer almayan Arda Turan, Barcelona'nın 3-2 kazandığı maçın ardından Instagram hesabından yayımladığı mesajda, "Büyük kaptan, idolüm. Umarım hızlı bir şekilde iyileşirsin. Çok önemli galibiyet, tebrikler takım." diye yazdı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :