İmperial Hastanesi İdmanocağı Antrenörü Karadeniz:

İmperial Hastanesi İdmanocağı Antrenörü Karadeniz:

" Zorlu ve çekişmeli maçlar oynayacağız ama hedefimiz galibiyet"

TRABZON (AA) - Kadınlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Coşkun Karadeniz, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15-17 Nisan'da Bursa'da düzenlenecek play-out turnuvalarına katılacaklarını belirtti.

Turnuva karşılaşmalarındaki tüm maçları kazanmaya çalışacaklarını belirten Karadeniz, "Ligde şanssız maçlar kaybettik. Avrupa Kupası'na motive olmuştuk ama çok istememize rağmen finali kazanamadık. Takımımızın moral motivasyonu bozuldu. Bu süre içinde oyuncuları toparlamaya çalıştık. Baraj maçlarının ilk etabında işi bitirmek istiyoruz. İyi yoğunlaşarak tüm maçları kazanmaya çalışacağız". dedi.

Karadeniz, karşılaşmaların zorlu geçeceğini de ifade ederek, "Halkbank, Salihli Belediyespor ve İlbank ile karşılaşacağız. Bu maçlar öncesinde takımda sakat ve hasta oyuncu bulunmuyor. Zorlu ve çekişmeli maçlar oynayacağız ama hedefimiz galibiyet. Takım olarak bunun bilincini taşıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :