İlk maçına çıkan Hakan Keleş'ten ilk açıklama: İstediğimiz yere geleceğiz

İlk maçına çıkan Hakan Keleş'ten ilk açıklama: İstediğimiz yere geleceğiz

Konyaspor, Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'a 3-0 mağlup oldu. Keleş, maç sonu yaptığı açıklamada, "İstediğimiz yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşan Konyaspor, 3-0 mağlup oldu.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "24 saat önce imza attım ve takımın başına geldim. Takımın başında olarak onlara faydalı olmaya çalıştım. İlk yarı istediğimiz takım savunmasını oturttuk ve rakibe pozisyon vermedik. Bizim de geçiş oyunlarıyla yakaladığımız pozisyonlar vardı. 1-0 geriye düştük ancak biz 1-0 galip gelseydik daha farklı olabilirdi. 1-0'dan sonra biraz kırılganlık ve oyunu çevirememe kendisini gösterdi. Güçlü bir camiayız. Önümüzde kupa maçı var. 1 galibiyet aldıktan sonra moraller de yükselince istediğimiz yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Daha çok yeniyim. Antrenman yapamadık ama antrenmanlarla eksiklerimizi düzeltirim diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Konyaspor, Süper Lig'de 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 20 puanla 7. sırada yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.