İHH'den Adıyaman'da 400 yetime bayramlık kıyafet

İHH'den Adıyaman'da 400 yetime bayramlık kıyafet

ADIYAMAN (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Adıyaman Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi 400 yetim çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı.Şube...

ADIYAMAN (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Adıyaman Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi 400 yetim çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı.

Şube gönüllüleri, Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu'nda Ramazan Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla 400 yetim çocuğa bayramlık kıyafet hediye etti.

Şube Başkanı Mahmut İzci, AA muhabirine, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim çocuklara bayramlık dağıttıklarını söyledi.

Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini ifade eden İzci, "Bu mübarek ayda yetim ailelerimize yönelik gıda ve ayakkabı yardımlarıyla iftar programları düzenliyoruz. Bugün de yaklaşık 400 çocuğumuza bayramlıklarını dağıttık. Çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor." dedi.

Bayramlığını aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden 10 yaşındaki Rukiye Nur Öztürk, "Bana bayramlık kıyafet ve bisiklet aldılar. İHH benim ikinci evim gibi. Onları çok seviyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :