İclal Aydın Efe Kubilay'la evlendi! Efe kubilay kimdir?

İclal Aydın Efe Kubilay'la evlendi! Efe kubilay kimdir?

Görüntü yönetmeni Efe Kubilay, yeni evlendiği eşi İclal Aydın'a torpil yaptığı gerekçesiyle işini kaybetti. Peki, Efe Kubilay kimdir?

O Hayat Benim dizisinin oyuncusu İclal Aydın'la dizinin görüntü yönetmeni Efe Kubilay sürpriz bir şekilde evlendi. Çift, 16 Haziran Salı günü Sabah 9.30’da Sarıyer Evlendirme Dairesi’nde evlendi. Nikah şahitleri kardeşleri oldu. Bu aşk, İclal Aydın’ın Ağustos 2014’te diziye katılmasıyla başladı. Sezon finalinde ise nikahla taçlandı.

TORPİL GEREKÇESİYLE İŞİNDEN OLDU

Fakat Efe Kubilay, eşine torpil yaptığı gerekçesiyle işinden oldu. İddiaya göre  Sevgili olduktan sonra İclal Aydın'a özel filtreler, özel çekimler yapmaya başlayan Efe Kubilay, onun sahnelerini çok daha özenli ve uzun sürelerde çekmiş. Bu da uzun süredir 'O Hayat Benim' dizi setinde diğer oyuncular arasında rahatsızlık konusu olmuş. İkili evlendikten sonra yapımcı, önümüzdeki sezon için yeni bir görüntü yönetmeniyle çalışma kararı almış. İclal Aydın'ın yaşanan bu olaydan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu....

İCLAL AYDIN KİMDİR?

İclal Aydın, memur olan ailesinin görev yeri olan Nevşehir'de 14 Eylül 1971 tarihinde doğdu. 1 yaşındayken tayin nedeniyle Ankara'ya taşındılar. İlkokuldan sonra bir süre Elazığ Anadolu Lisesi'nde yatılı okudu. Annesiyle babasının ayrılması üzerine yeniden Ankara'ya döndü. Ortaokul ve lise yıllarını yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak geçirdi. Orta üçüncü sınıftan itibaren bir yandan okuyup bir yandan çalışmaya başladı. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı. İkinci sınıfta okulu bırakıp Berlin'e yerleşti. Almanya'da altı yıl profesyonel tiyatroculuk yaptı. Çeşitli sosyal çalışmalara, kurslara katıldı.

1996 yılında tiyatroyu bırakarak Türkiye'ye döndü. 1997 yılında televizyona geçti. 1997 yılında Ayna grubunun ölünce sevemezsem seni klibinde rol aldı. Rol aldığı Sıcak Saatler dizisi çok sevildi.HBB'de gündüz kuşağında, "2'den 4'e" adında kadınlara yönelik bir program sundu. Bir süre Kanal D'de, 1998-2000 yılları arasında da Radyo D, Radyo Cumhuriyet, Radyo Kent, BRT FM'de program yaptı. Çeşitli dizilerde oynadı. 1999'da Hayat Güzeldir programıyla BRT'ye geçti. Zirvedekiler; 2000 En İyi Sabah Programı ödülünü aldı. Hayat Güzeldir programı için yazdığı günlükleri ve metinleri bir araya getirerek ilk kitabını oluşturdu. Star TV'de yayınlanan İki Aile dizisinde Eda rolünü Emre Kınay ile oynamıştır. 2013'te Kanal D'de yayımlanan Veda dizisinde Behice karakterini canlandırdı.

EFE KUBİLAY KİMDİR?

Görüntü yönetmeni, O Hayat Benim dizisinin görüntü yönetmenidir.