İçişleri Bakanlığı detaylı 'tam kapanma' genelgesi yayımladı mı?

İçişleri Bakanlığı detaylı 'tam kapanma' genelgesi yayımladı mı?

Türkiye'nin 17 günlük tam kapanma sürecine girdiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 17 günlük kapanma ile ilgili 26 Nisan İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı mı, tam kapanma genelgesi ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 17 günlük tam kapanma sürecine girdiğini açıkladı. Tam kapanma sürecine dair detayların netlik kazanacağı İçişleri Bakanlığı genelgesi ise merak konusu oldu. Zincir marketler ve fırınların açılış kapanış saatlerinden sokağa çıkma yasağı saatlerine, seyahat yasağından açık olacak işletmeler ve semt pazarlarına kadar birçok konu İçişleri Bakanlığı tam kapanma genelgesi ile duyurulacak.

17 günlük kapanma ile ilgili 26 Nisan İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı mı, tam kapanma genelgesi ne zaman açıklanacak? Detaylar açıklandıkça haberimizde yer alacak..

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.