İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! 2 bin 554 firari suçlu daha yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahramanlar operasyonları kapsamında tüm Türkiye'de yapılan operasyonlarda arama kaydı bulunan 2 bin 554 firari yakalandı" dedi.

Türkiye'nin asayişi için gerçekleştirilen Kahramanlar Operasyonu'ndan başarılı haberler gelmeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar operasyonları kapsamında tüm Türkiye'de yapılan operasyonlarda arama kaydı bulunan 2 bin 554 firarinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahramanlar Operasyonu" ile arama kaydı bulanan 2 bin 554 firarinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kahramanlar Operasyonu çerçevesinde Türkiye genelinde arama kaydı bulunan 2 bin 554 firarinin yakalandığını bildirdi. Açıklamaya göre yakalanan şahıslardan 12’sinin 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 91’inin 5 ile 10 yıl arasında arandığı ve 2 bin 451’nin ise sıfır ile 5 yıl arasında arandığının tespit edildiği belirtildi.

Bakan Yerlikaya, firari suçluların sokaklarda gezmesine izin vermeyeceklerini ve yakalayıp adalete teslim edeceklerini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.