Heyecan üst seviyede! 2022 model Şahin geliyor! Hem de elektrikli

Heyecan üst seviyede! 2022 model Şahin geliyor! Hem de elektrikli

Vatandaşların uzun yıllar en popüler arabalarından olan Tofaş üretimi Şahin 2022’de yeni modeliyle yollara geri dönüyor. Popüler aracın yeni modellerinin elektrikli olması bekleniyor. Şahin hastalarını ise şimdiden heyecan sardı.

Türkiye'de satış rekorları kıran hatta yabancı araçları gölgede bırakan Şahin'in 2022 modelinin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni modelle ilgili gelen ilk bilgi ise otomobilin elektrikli olacağı yönünde.

Bir dönem Türkiye’de yollara damga vuran Tofaş üretimi Şahin modeli Mısır ve Etiyopya’da yeniden üretim bandına çıkacak. Bir diğer iddiaya göre ise 2022 yılının son çeyreğinde yeni model Şahin Türkiye’de satışa sunulacak.

2022 MODEL ELEKTRİKLİ ŞAHİN

Daha önce Türkiye'de LPG'li modelleri üretilen 2022 model Şahin’in en dikkat çekecek özelliği ise elektrikli olarak üretilip, satışa da o şekilde çıkartılması olacak olması. Yeni model Şahin’lerde klasik tasarımın dışına çıkılıp çıkılmayacağı da merak konusu.

170 BİN LİRAYA SATILACAK

2022 model elektrikli Şahin'in fiyatına dair ilk iddia ise 170 bin TL gibi bir fiyata satılacağı yönünde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.