Herkes Konya'yı daha yakından tanıyacak

Herkes Konya'yı daha yakından tanıyacak

Başkan Uğur İbrahim Altay, Konya'nın öncü belediyecilik anlayışını vurgulayarak, Türkiye'ye model olacaklarını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı dönüşü Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi. Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Altay, tüm çalışanların bayramını kutlayarak, Gazze'deki olayları kınadı ve İsrail'in zulmünü vurguladı.

Herkes Konya'yı daha yakından tanıyacak

Altay, yerel seçimlerin ardından 5 yıl süreyle Konya'yı yönetme sorumluluğunu tekrar üstlendiklerini belirterek, "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla şehrin gelişimine önemli katkılar sağladıklarını ifade etti. Altay, özellikle altyapıdan üst yapıya, sosyal projelerden ekonomik kalkınmaya kadar birçok alanda başarı elde ettiklerini vurguladı.

Başkan Altay, "Konya Modeli Belediyecilik" vizyonunu daha da güçlendirmek ve Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik anlayışı oluşturmak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Altay, özellikle ulaşım ve şehrin ihyasıyla ilgili projelerin üzerinde durarak, tüm belediye çalışanlarının katkılarını önemsediğini ifade etti.

Herkes Konya'yı daha yakından tanıyacak

Konya'nın sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olması için birlik ve beraberliklerini artırarak daha çok çalışacaklarını belirten Altay, şehrin gelişimine odaklanırken çalışanların refahını da artırmaya önem verdiklerini vurguladı. Altay, birlik ve beraberliklerinin devam etmesi temennisinde bulunarak, Rabb'in kendilerini muvaffak etmesini diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum