Her kurban, lösemili çocuklara can

Her kurban, lösemili çocuklara can

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi LÖSEV, harekete geçti. Kanserli çocuklara yardım etmek amacıyla kurban vekâletlerini LÖSEV’e isteyen vakıf, bu sayede kanserli çocuklara hayat verilebileceğine dikkat çekti

Gazetemizi ziyaret ederek kampanyalar hakkında Genel Yayın Yönetmenimiz M. Ali Köseoğlu’na bilgi veren LÖSEV Sosyal Hizmetler Birimi yetkilisi Gülhan Erbil, “Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz. Unutmayın ki ‘Her kurban, lösemili çocuklara can’ olacaktır” şeklinde konuştu. Yapılan yardımlar sayesinde lösemi ve kanser hastası çocukların yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile beslenip, vücut savunmalarının güçleneceğini kaydeden Erbil, “Kurban bedeli 570 TL’dir. Bağışlarınızı banka aracılığı ile Türkiye’deki bütün bankaların şubelerinden Bağış Ekranları aracılığıyla herhangi bir masraf ödemeden LÖSEV hesabına bağışınızı yapabilirsiniz. İnternet ile www.losev.org.tr adresimizden Kurban Bağışı linkine tıklayarak güvenli bir şekilde bağışınızı yapabilirsiniz.  İnteraktif bankacılık işlemlerinizde kişisel veya kurumsal hesabınızın bulunduğu bankanızın web sayfasından ‘bağış’ bölümüne girip ‘LÖSEV’i seçerek bağışlarınızı yapabilirsiniz. Kredi kartı ile internet sayfamızdan Kurban Bağışı formunu doldurarak bize gönderebilirsiniz.

LÖSEV Şubelerine gelerek çayımızı içerken elden veya telefonla bilgi vererek yapılabilir, kredi kartınızla bağışınızı ödeyebilirsiniz. Elden nakit olarak Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya ofislerimize uğrayarak bağışınızı bizzat verebilirsiniz.  PTT şubelerinden Türkiye’nin her köşesindeki PTT Şubelerinden 120660 No’lu posta çeki hesabı ile hiçbir masraf ödemeden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz” dedi.