Hayırseverlere teşekkür

Hayırseverlere teşekkür

Konya İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne bağlı Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin eksikliklerinin giderilmesi için yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara düzenlenen organizasyonla teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzenlenen etkinliğe Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Ergin Yunak Devlet Hastanesi idareci ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Hastane Başhekimi Uz. Dr. Fatma Kılınçkan, hoş geldiniz diyerek konuklara ve katılımcılara teşekkür etti. Hayırsever vatandaşlara yapmış oldukları yardımlar nedeniyle minnettar olduklarını söyleyen Kılınçkan, “Yapmış olduğumuz etkinlikten de anlaşılacağı gibi Yunak hayırsever yönünden çok şanslı bir ilçemiz. Yapılan bu yardımlar ve genel sekreterliğimizin bizlere verdiği katkı ile Yunak’ta her geçen gün daha kaliteli sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz’da yaptığı konuşmada, hayırsever iş adamlarına yaptıkları destekler için teşekkür etti. Darılmaz, “Konya, bölgesinde çok önemli yatırımları alan ve sağlık alanında adından ciddi düzeyde söz ettiren bir şehir oldu. Bu gelişimde devlet-vatandaş işbirliği büyük katkılar sundu” dedi.

Yunak Devlet Hastanesi’nin son dönemde pek çok ilke imza attığını vurgulayan Darılmaz, “Yunak Konya’ya oldukça uzak bir ilçemiz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın sağlık hizmetini almak için uzun mesafeler kat etmelerinin önüne geçmek gerçekten önem arz eden bir konu idi. Çok şükür artık hastanemizde pek çok ameliyatın yapılıyor olmasının yanı sıra endoskopi gibi özellik arz eden konularda hastanemizde uygulanabiliyor tüm bunların gerçekleştirilmesinde hayırseverlerimizin büyük katkıları oldu. Bu katkılar nedeni ile tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Sekreter Darılmaz’ın ardından kürsüye gelen Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’da yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Sayın genel sekreterimizin kısa bir süre içerisinde ilçemize beşinci kez gelmesi bile ilçemize verdiği önemi göstermektedir. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz hastanesinin tüm sorunları ile yakından ilgilenen Darılmaz’dan yeni dönemde yapılacak olan atamalardan da yardım bekliyoruz” diyerek personel konusunda hastanenin desteklenmesini istedi. 

Konuşmaların ardından başta hastanenin ek binasının yapılması için bağışta bulunan Merhum Hacı İzzet Baysal’ın çocuklarına ve yaklaşık otuz hayırsever vatandaşa teşekkür belgeleri verildi.