Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ev ziyaretlerinde bulunarak, hemşehrilerinden halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi....

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ev ziyaretlerinde bulunarak, hemşehrilerinden halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi.

Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerde, 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını, hizmetlerin, yatırımların ve istikrarın devam etmesi için bu oylamada "evet" denilmesi gerektiğini savunan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ülkemizin istiklali, istikrarı ve çocuklarımızın istikbali adına 16 Nisan halk oylaması bir dönüm noktasıdır. Aslında şu soruluyor, 'kendi geleceğine karar veren, ayak oyunlarına mağlup olmayan, herhangi güçler tarafından teslim alınamayan, alnı açık, başı dik, ekonomisi düzgün bir ülke olarak mı yoluna devam edilecek, yoksa Avrupalı'nın, ABD'linin müdahil olduğu, ülkeyi çorba kazanı gibi karıştırdıkları bir ortam mı olacak?' Halk oylamasının kısaca özeti budur. Sistemleri düzgün kurabilirsek, bunun için mücadele verebilirsek, hangi siyasi görüşten olursak olalım, hiç ama hiç önemli değil. Ülkenin bekası ve daha iyi ilerlemesi yapılacak düzgün sistem ile sorunsuz olacaktır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :