Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, halk oylaması çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.AK...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, halk oylaması çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Hunat Mahallesi'nde çarşı esnafını ziyaret eden Yıldız ve Karayel, 2 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binalı Yıldırım'ın Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edeceğini ve tüm halkı gerçekleştirilecek bu mitinge beklediklerini kaydetti.

Esnafla 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylamasıyla alakalı gelişmeleri değerlendirdiklerini aktaran Yıldız, şöyle devam etti:

"İnşallah Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın geleceği mitinge çok ciddi bir rağbetin olduğunu şimdiden vatandaşlarımızla paylaştık. Cumhuriyet Meydanını dolduracağız. 15 Temmuz'u andıran bir havanın olduğunu gördük. Herhangi bir parti ayrımı yapmaksızın Kayseri meydanını dolduracak vatandaşlarımızın hem Cumhurbaşkanımızı hem de Başbakanımızı iyi bir şekilde ağırlayacağına inanıyoruz. İnşallah Kayseri, her zaman olduğu gibi Ankara'nın ve Türkiye'nin siyasi gücünü omuzlayan ve pozitif yönde davranan tavrını 'evet'lerle bir kez daha gösterecektir. Büyük bir oranla inşallah 'Evet'i Kayseri'de çıkartacağımıza inanıyorum."

Karayel ise, 17 Nisan sabahı büyük Türkiye'nin ve yeni Türkiye'nin ilk şafağı olacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu görüşmeler sırasında gerek 'Evet' gerekse 'Hayır' fikrinin net bir şekilde ifade edilebildiğini görüyoruz. Kararsız olan arkadaşlarımızın hemşehrilerimizin de aynı şekilde kafasına takılan hususları sorması bizi son derece memnun ediyor. Bu süreç içerisinde zaman geçtikçe kararsızların sayısının azaldığını 'Evet' oy oranlarının gittikçe arttığını görüyoruz, bu son derece güzel bir şey. Kayserimiz her zaman olduğu gibi kendine yakışan bir oranı çıkaracağını bir kez daha gösteriyor. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın birlikte Pazar günü gerçekleştirecekleri mitingle birlikte Kayseri’de bunu taçlandırmış olacak. Gerek Türkiye'mizde gerek Kayseri'mizde yüksek bir 'Evet' oyu çıkacağına inanıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :