Halk Et Satış Mağazalarında 4 yılda 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı

Halk Et Satış Mağazalarında 4 yılda 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Et Satış Mağazaları, Serik'te 4 yıl önce hizmete açılan şubesinde vatandaşlara uygun fiyatlı, kaliteli ve sağlıklı et seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği Halk Et Satış Mağazaları, Serik'te büyük bir ilgiyle karşılanıyor. 2 Ekim 2020'de Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi'nde açılan Halk Et Serik Mağazası, bugüne kadar 80 bin kişi tarafından ziyaret edilerek, vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunuyor.

Halk Et Serik Mağazası'nda 4 yıl içinde satılan et ve et ürünleri miktarı 122 bin 728 kilograma ulaşırken, bu başarı Seriklilerin kaliteli et tüketme konusundaki taleplerini yansıtıyor. Mağazada satılan etler, Antalyalı besicilerden alınan hayvanlardan elde edilen ürünlerle oluşuyor.

Halk Et Serik Mağazası'nın müdavimlerinden Erdoğan Tokdemir, mağazanın sunduğu hizmeti değerlendirerek, "Çok güzel bir hizmet. Çok memnunuz. Açıldığı günden beri buradan alışveriş yapıyorum. Etler istediğimiz şekilde veriliyor. Temiz ve fiyatları da çok uygun" ifadelerini kullandı.

Halk Et Serik Mağazası'nı beğenen bir diğer vatandaş Yurdagül Doğan ise, "Halk etten çok memnunuz. Her şeyiyle çok güzel. Ürünler taze, fiyatlar makul. Başkanımız sağ olsun" şeklinde memnuniyetini dile getirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Et Satış Mağazaları, vatandaşların ekonomik koşullarda kaliteli et tüketmelerine olanak tanıyan bir hizmet olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.