Halep için yardım kampanyası

Halep için yardım kampanyası

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay:"Bursa iş dünyası olarak savaşın zorluklarıyla hayata tutunmaya çalışan Halepli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Savaş ve gözyaşıyla mücadele eden Haleplilere ulaştırılacak yardımlar için tüm BTSO üyelerimizin deste

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Suriye'nin Halep kentindeki savaş mağdurlarına yardım malzemesi gönderecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yaptığı yazılı açıklamada, Halep'te yaşanan insanlık dramının artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını ve yaşam şartlarının iyice zorlaştığını belirtti.

Türkiye'nin ateş çemberinin içinde hayatta kalma mücadelesi veren mazlumların umudu olmayı sürdürdüğünü ifade eden Burkay, şunları kaydetti:

"Şükürler olsun ki bu umudu boşa çıkarmayan ve tüm dünyaya insanlık dersi veren güçlü bir ülkemiz var. Bursa Valiliği ile bizler de elimizi taşın altına koyduk. Bursa iş dünyası olarak savaşın zorluklarıyla hayata tutunmaya çalışan Halepli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Savaş ve gözyaşıyla mücadele eden Haleplilere ulaştırılacak yardımlar için tüm BTSO üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Bu örnek iş birliğine destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum."

Açıklamada, insanlık dramının yaşandığı Halep'te yardıma muhtaç insanlara el uzatmak isteyen BTSO üyelerinin 19 Aralık'a kadar kampanya hakkında detaylı bilgi edinip, yardımlarını gerçekleştirebileceği de belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler