Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'deki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ertan Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı- Bayraktar için Pendik'teki 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Aslan da

İSTANBUL (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ertan Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı.

Bayraktar için Pendik'teki 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, şehit Bayraktar'ın annesi Makbule, kardeşleri Serkan ve Yaşar Bayraktar ile yakınları, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelenk gönderdiği görüldü.

Törende, Bakanlar Avcı ve Aslan, şehidin ailesine taziyede bulundu. Şehit kardeşinin üniformasını giyen Yaşar Bayraktar, şehidin resmini taşıdı. Bu arada cenaze törenine katılan vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Şehit Bayraktar'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Tuzla Şifa Mahallesi Mezarlığa defnedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :