Hakkari'de terör yerini huzura bıraktı

Hakkari'de terör yerini huzura bıraktı

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim:- "Çalışmalarımız ve etkinliklerimizde, kentimizin bütün fertlerinden büyük destek aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bu noktada herkese teşekkür ederiz"

Hakkari'de güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sonucunda terör olaylarının önemli oranda azalmasıyla, vatandaşlar ramazan ayını huzur içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, kentte düzenlediği şenliklerle vatandaşlara unutulmaz bir ramazan yaşattı.

Eski valilik binası bahçesinde ramazanın son etkinliğini gerçekleştiren Hakkari Belediyesince düzenlenen sıra gecesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların aileleriyle katıldığı program, renkli görüntülere sahne oldu.

Yoğurulan çiğ köfteden vatandaşlara ikram edilen etkinlikte Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, yaptığı konuşmada, belediye olarak kentte ilk defa ramazan şenlikleri düzenlendiğini vurguladı. Ramazan süresince çok güzel organizasyonlara imza attıklarını dile getiren Epçim, şunları söyledi:

"Hakkari'yi gerek alt ve üst yapısıyla gerekse kültürel etkinlikleri ile tam bir şehir olarak oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle çocuklarımıza ramazan programı hazırladık. Bugün gerçekleştirdiğimiz sıra gecesi ile her yerde olduğu gibi Hakkari'mizde de ramazanı uğurlayalım istedik. İlimizde ilk defa canlı performansla Urfa sıra gecesi düzenlenmiş olduk. Çalışmalarımız ve etkinliklerimizde, kentimizin bütün fertlerinden büyük destek aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bu noktada herkese teşekkür ederiz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :