Hakan Ünal'dan Konyaspor'un çıkışı için transfer açıklaması

Konyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Ünal, İstanbulspor maçının ardından yaşadıkları durumdan çıkmak istediklerini belirterek, "Birkaç transferimiz olacak. O transferlerle Konyaspor'u hak ettiği yere çıkaracağımızı düşünüyorum" dedi

Konyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Ünal, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, yaşadıkları durumdan çıkmak istediklerini belirterek, birkaç transfer yapacaklarını ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor deplasmanda mücadele ettiği İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Ünal, "İki haftalık genel bir düşüş var. Son 2 hafta kaybettiğimiz 2 maç, en son Fenerbahçe maçındaki sonuç bizi biraz zor duruma soktu. Mental olarak hazırlanmaya çalıştık. Kısmen de başarılı olduk. İlk devre kötü oynadık. İkinci yarı 65-70'ten sonra oyunda düştük. İstanbulspor ciddi geldi. Maç beraber bitti. Bu durumdan kurtulmak istiyoruz. Yönetimimiz çalışıyoruz. Birkaç transferimiz olacak. O transferlerle Konyaspor'u hak ettiği yere çıkaracağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.