GYİAD'dan inovasyon konferansı

GYİAD'dan inovasyon konferansı

GYİAD teknoloji, inovasyon ve KOBİ girişimciliği konulu konferans düzenleyecek

İSTANBUL (AA) - Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD) teknoloji, inovasyon ve KOBİ girişimciliği konulu konferans düzenleyecek.

GYİAD açıklamasına göre, cumartesi günü (yarın) Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek etkinlik, iş dünyası ve kamu kesimi temsilcilerinin bilgi birikim ve deneyimlerini bir araya getirecek.

Konferans,Türkiye ekonomisinin teknoloji ve inovasyon başlıklarındaki mevcut sorunlarını belirlemeyi ve bu sorunların en hızlı ve etkin şekilde ortadan kaldıracak önerileri oluşturmayı hedefliyor.

Bu sene 30’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayan GYİAD'ın İstanbul Üniversitesi iş birliği ile düzenleyeceği konferans, büyük ölçekli işletmelerle KOBİ’lerin, Ar-Ge ve inovasyon kapasitelerinin artırılmasına yönelik öneriler oluşturmak amacıyla yapılıyor.

Açıklamada yer verilen bilgilere göre konferansın konuşmacıları arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra AB Teknoloji ve İnovasyon Genel Sekreteri Prof. Dr. Stefan Schepers, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan da bulunacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :