Gündem transfer

Gündem transfer

Süper Lig’de kötü geçen ilk devrenin ardından 2. devre için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor’da transfer için görüşmeler sürüyor.

 

 Atiker Konyasporun Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamayan Dame N'Doye ile ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavili ekibin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve ücretsiz olarak takımdan ayrılacak Senagalli oyuncuyu devre arasında uygun fiyatla satmayı ve kulübe para kazandırmayı bu açıdan iyi bir teklife hayır demeyeceği belirtiliyor.

BENDTNER ZOR

Konyaspor’un gündemine aldığı Norveç’in Rosenborg takımında oynayan Danimarkalı forvet Nicklas Bendtner’le İstanbul’da görüştüğü öğrenildi. Daha önce Arsenal, Juventus, Wolfsburg gibi takımlarda da forma giyen 29 yaşındaki golcü için Türkiye’den Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de aralarında olduğu başka kulüplerin de devrede olması, yeşil-beyazlılar açısından bu transferin gerçekleşmesini çok zor kılıyor.

VOLKAN ŞEN İDDİASI
Atiker Konyaspor’la ismi anılan bir diğer futbolcu da Volkan Şen… Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki futbolcunun forma giydiği takımlarda agresif ve disiplinsiz tavırları bu transferi düşündürürken yeşil-beyazlıların son çare olarak Volkan Şen ismini de değerlendirebileceği belirtiliyor. Yeşil-beyazlılarda Fenerbahçe’den Fernandao, Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek, Medipol Başakşehir’den Mevlüt Erdinç ve Mehmet Batdal, Galatasaray’dan Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş transfer için ismi geçen oyuncular arasında yer alıyor