Gözyaşı Geceleri; ''Olmazsa Olmaz''

Gözyaşı Geceleri; ''Olmazsa Olmaz''

Gözyaşı Geceleri, 2011 Kutlu Doğum Özel Programı “Olmazsa Olmaz” adlı yeni oyunuyla, 1-2 Mayıs tarihlerinde Konevî Kültür Merkezi’nde Konyalılarla buluşuyor

Gözyaşı Geceleri’nin mimarı ve Sanat Yönetmeni Haşim Akten, “Olmazsa Olmaz” adlı yeni programla ilgili kamuoyuna yaptığı açıklamada, Konyalı’ların bu programı kaçırmaması gerektiği üzerinde durarak “Her zaman asrın ve özellikle yaşadığımız yılların problemlerini ve tabii ki Müslümanların meselelerini dile getirerek çıkış yolları aradık. İzleyenlerimizden bu çıkış yollarını bulanlar oldu elhamdülillah… Şimdi yine yeni programımızda aslında hepimizin bildiği ama bir türlü işin içinden çıkamadığımız bir konuyu gündeme getirerek Ziya Usta’nın hayatında kesitler alıp işleyeceğiz.. Bizim meşhur Mühendis Bey (Yusuf Duru) bu sefer Ziya Usta olarak sahnede olacak” dedi.

Müslümanların en büyük problemini “dünyanın küçük sıkıntılarına takılıp Rabbimize güzel kulluk yapamamak” şeklinde dile getiren yönetmen Haşim Akten,  şunları dile getirdi: “Ziya Usta hasta ve emekli olmak üzere bakalım neler yaşanacak gecemizde.. Haydi hayırlısı.. Şimdiden yerlerinizi ayırtın, heyecanlı dakikalar başlıyor… Özellikle Hacca ve Umreye gitmiş olanlar.. Tekrar oraları yaşamak istemez misiniz? Bekliyoruz.. İhramlanın gelin… Beytullah’ın yanına gidelim Rahmete dalalım, Ravza’da Gül kokusun alalım…”

Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Gözyaşı Geceleri;

01 Mayıs Pazar günü gündüz saat 14:00 ve akşam saat 20:30’da herkese;

02 Mayıs Pazartesi günü ise gündüz saat 10:30 ve 14:30 sadece bayanlara gösterilecek.

Bilet Satış Noktaları şöyle;  Tekbir Giyim (Zafer), Enes Kitabevi ve Şükür Giyim (Rampalı Çarşı yanı), Karakuşlar Dağıtım (Aziziye Adese karşısı), Civil Çocuk Giyim (İnce Minare yanı)

Geniş bilgi almak isteyenler 444 0131 nolu telefona başvurabilirler.