Göztepe maçında boş koltuk kalmasın!

Göztepe maçında boş koltuk kalmasın!

Cumartesi günü Göztepe ile sezonun finaline çıkacak Atiker Konyaspor’da maça gelemeyecek kombine sahibi taraftarların biletlerini kulübe veya başka bir taraftara devretmesi istendi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe ile ligde kalma yolunda final niteliğinde bir maça çıkacak Atiker Konyaspor’da zorlu maç öncesi “boş koltuk kalmasın” kampanyası başlatıldı. Kulüp tarafından başlatılan kampanyada maça gelemeyecek kombine bilet sahibi taraftarların biletlerini devretmelerinin tribünlerin boş kalmaması adına büyük önem taşıdığı ifade edildi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle denildi:

GELEMEYECEKSEN BİLETİNİ DEVRET

Atiker Konyaspor, önümüzdeki Cumartesi Akşamı saat 19.00’da Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda son derece kritik bir mücadeleye çıkıyor. Bu maç öncesi bütün şehir seferber olmuş durumda. Maça gelemeyecek kombine kart sahibi taraftarlarımızın bu önemli müsabaka öncesinde kombinelerini kulübümüze ya da karşılaşmayı tribünde izleyecek bir taraftarımıza devretmesi önem arz etmektedir. Taraftarlarımızın, http://www.passolig.com.tr adresinden üyelik bilgilerini girdikten sonra kombinelerim sekmesinde yer alan alt menüdeki “kombine kulübe devir” sekmesini tıklamaları yeterlidir. Sahip oldukları koltuk bu şekilde yeniden satışa çıkmış olacaktır.

 

bilet-devri.jpg

BİLET DEVRİ NASIL YAPILIR?

Bilet devri yapabilmek için www.passo.com.tr üzerinden sağ üst köşede bulunan üye giriş bölümünden giriş yapılır. Giriş yapıldıktan sonra “Hesabım” bölümünden “Kombinelerim” bölümüne tıklanır. Kombinelerim bölümünde bulunan “Kombine Kulübe Devir” kutucuğuna tıklanır. Kombine Devir kutucuğuna tıklandıktan sonra hangi takıma ait kombineniz var ise ilgili takım alt bölümde bulunan takım kutucuğundan seçilir. Açılan sayfada kombine devir yapılmak istenen “maç” seçilir listelenen maçın karşısında bulunan “Kombine Devir” butonuna basılır. Kombine Devir butonuna tıklandıktan sonra açılan “sözleşme”  “okunur” ve “onay” verilir.

Sözleşme onayı sonrasında açılan sekmede sistemde kayıtlı olunan TC kimlik numarası ve telefon numarası girilerek “OTP mesajı” iletilir ve gelen OTP mesajında bulunan numara ilgili alana yazılır. Gelen OTP mesajı girildikten sonra kombine devir talebiniz kulübe iletilmiş olacaktır. Kulübün onay vermesi halinde koltuğunuz maçlık olarak satışa sunulur. Talep, Onay ve Koltuğun Satılması sonrasında tüm işlemler ile ilgili e-mail ile bilgilendirilmektedir.”

Etiketler :