Gönül Gözü’nden Ödük’e ziyaret

Gönül Gözü’nden Ödük’e ziyaret

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük'ü makamında ziyaret etti.

 

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Şahin yapmış olduğu ziyarette 7 yılı aşkın bir süredir Konya ve taşra ilçelerinde başta engelliler olmak üzere sosyal ve kültürel alanda çeşitli aktivitelerde bulunduğunu belirterek amaçlarının '' Engelsiz Bir Konya '' olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük ise Kadınhanı  Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Hayırsever İş Adamlarının desteği ile  engelli vatandaşlar için akülü ve tekerli araç dağıttıklarını ve engellilerin her ortamda rahat hareket edebilmeleri için kaldırım, yol ve parklarda düzenlemeler yaptıklarını kaydetti. Başkan  Ödük, çeşitli sosyal etkinlik ve aktivitelerle de engellilerin hayata katılmalarına katkı sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin'in  kaleme aldığı Dervişname adlı eseri Başkan Ödük'e hediye etmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.