Gomis Galatasaray'a sudan ucuza geldi

Gomis Galatasaray'a sudan ucuza geldi

Galatasaray eski golcüsü ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşma sağladı. G.Saray’ın 1.5 yıllığına 1.5 milyon Euro’luk önerisine karşılık 2.5 milyon Euro isteyen yıldız futbolcu bonuslarla ikna edildi.

Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis ile yeniden kavuştu. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra gittiği Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Fransız golcü ile sarı kırmızılılar 1.5 yıllığına anlaştı. Diagne’nin sakatlığı, Halil’in beklenen performansı sergileyememesi sonrasında devre arasında takviye için düğmeye basan Cimbom Gomis ile gol krizini gidermeyi amaçlıyor.

Ayrıca genç kadroya G. Saray’da şampiyonluk yaşamış, hem sahada hem de kenarda ‘lider ve ağabey’ olarak Gomis’i entegre etmek isteyen yönetim de bu transferle hedefine ulaştı.

İlk olarak Gomis’e 1.5 yıllığına 1.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray’dan, Fransız golcü 2.5 milyon Euro istemişti. Sarı kırmızılılar önerdiği rakamda taviz vermeyip sakin kalırken 4 gün süren pazarlıkların ardından anlaşma ‘bonuslar’ ile sağlandı. 36 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray ‘başarı odaklı’ bir sözleşmeye imza atacak. Gomis ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 sezonluk sözleşme imzalanacak. Buna göre Gomis, ligin 2. yarısı için Galatasaray Kulübü’nden 650 bin Euro garanti ücret alacak. Fransız golcü, ligin 2.yarısında Galatasaray forması ile 10 gol atarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.