Gölbaşı'nda GÖLSEV Derneği açıldı

Gölbaşı'nda GÖLSEV Derneği açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşını Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) açıldı.Açılış...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşını Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) açıldı.

Açılış töreninde konuşan TBMM İdari Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, GÖLSEV Derneğine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Meclis'te çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Gündoğdu, şöyle devam etti:

"Milletin bize verdiği yetkiyle vaatlerimizin yüzde 100'ünü yerine getirdik. Meclis'te şu anda dokunulmazlık dosyaları bekliyor. Esasen seçilmişliğin korunması lazım. Esasen kürsü dokunulmazlığı, milletvekili dokunulmazlığı, ifade hürriyetinin önünün daha da genişletilmesi lazım ama bugün Meclis'te sırtını terör örgütü PKK'ya dayayanların, hem Doğu'ya, Güneydoğu'ya gidip teröristlerle kol kola girip, hem de Meclis'te barıştan söz etmesi kanımıza dokunuyor. Onun için kendi dosyalarımız da dahil 600 küsur dosyaya dokunulması için 316 milletvekili olarak imzamızı attık. Anayasa Komisyonu'ndan çıkarttık. Ayın 16'sında terörist severlere dokunulması için ilk oyumuzu genel kurulda kullanacağız inşallah."

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının yerel ve ulusal çaptaki sorunların çözümüne sunduğu katkıya dikkati çekti.

GÖLSEV Başkanı Nergül Yıldırım da sevgi, merhamet, yardımlaşma, vatan ve millet sevgisi gibi kutsal değerleri Gölbaşı'nın yaşam biçimi haline getirmeyi istediklerini belirterek, "Bu kutlu yolda niyetimiz hayırdır, akıbetimiz de hayır olur inşallah." dedi.

Açılışa AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan da katıldı.


Gölbaşı'nda GÖLSEV Derneği açıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler