Gökyüzünün tadını kahveyle çıkarıyorlar

Gökyüzünün tadını kahveyle çıkarıyorlar

Afyonkarahisar'da havacılığı sevdirmek için paramotorla uçuş yapanlara gökyüzünde kahve ikram ediliyor- Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Çakmak:- "İnsanlar gökyüzünde kahve içsinler ki havadan korkmasınlar hem de gökyüzündeki eğlencenin tad

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da "Gökyüzünde içilen kahvenin bir ömürlük hatırı olsun" sloganıyla yola çıkan Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, paramotorla uçanlara kahve ikram etme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Şükrü Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarlılara havacılığı sevdirmek için birbirinden güzel etkinliklere imza attıklarını belirtti.

Halkın gökyüzünden korkmaması için Akarçay çevresinde gerçekleştirilen uçuş esnasında kahve ikram ettiklerini dile getiren Çakmak, "Gökyüzünde paramotorla etkinliklerimize katılan insanlarımıza bir kahve ikram edelim dedik. 'Gökyüzünde içilen kahvenin bir ömürlük hatırı olsun' sloganıyla etkinlikler yapıyoruz. Bu sloganımız eşliğinde insanlara gökyüzünde kahve ısmarlıyoruz. İnsanlar gökyüzünde kahve içsinler ki havadan korkmasınlar. Hem de gökyüzündeki eğlencenin tadını kahve eşliğinde çıkarsınlar istiyoruz" diye konuştu.

Çakmak, il dışından uçuş meraklılarını da Afyonkarahisar’a paramotorla gökyüzünde kahve içmeye davet ederek, vatandaşların gökyüzünün keyfini farklı etkinliklerle çıkarmaları için yeni projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Gökyüzünün tadını kahveyle çıkarıyorlar

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :