Gökyüzünde 1 Nisan şakası

Gökyüzünde 1 Nisan şakası

Afyonkarahisar'da paramotor tutkunu Çakmak, gökyüzünde arkadaşının yüzüne pasta boca ederek 1 Nisan şakası yaptı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Paramotor tutkunu Şükrü Çakmak, Afyonkarahisar semalarında arkadaşının yüzüne pasta boca ederek 1 Nisan şakası yaptı.

Çakmak, insanların 1 Nisan'da birbirlerine farklı şakalar yaptıklarını belirterek paramotor meraklısı olarak kendilerinin de gökyüzünde şaka yapmaya karar verdiklerini ifade etti. Çakmak, "Amacımız, farklı bir etkinlik yapmaktı. Arkadaşımızın haberi olmadan pasta hazırladık. Gökyüzündeyken pastayı yüzüne boca ettik. Değişik, ilginç bir şaka oldu" dedi.

Asıl amaçlarının ise teröre dikkati çekmek olduğunu vurgulayan Çakmak, "Doğu ve Güneydoğu'daki terör olaylarının şaka olmadığı mesajını verdik. Terörü lanetleyerek, kardeşliğe evet mesajı vermek istedik. 'Teröre lanet, dostluğa ve kardeşliğe evet' pankartı açtık. Ardından Türk bayrağı açarak terörü lanetledik" diye konuştu.

Gökyüzünde kendisine 1 Nisan şakası yapılan Büşra Yılmaz da "Teröre lanet" pankartından haberinin olduğunu fakat pasta sürprizi ile karşılaştığını anlattı. Yılmaz, şunları kaydetti:

"Afyonkarahisar semalarında gezmek harikaydı ama pasta şakası olmasaydı çok daha iyi olacaktı. Belki bu şekilde 1 Nisan şakası kimsenin başına gelmemiştir. Doğu ve Güneydoğu'daki terör olaylarına mesaj vermekti niyetimiz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Teröre hayır, dostluğa ve kardeşliğe evet mesajımız inşallah yerine ulaşmıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :