GİV'den enflasyonla mücadeleye destek

GİV'den enflasyonla mücadeleye destek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın başlattığı Enflasyonla Topyekün Mücadeleye bir destek de GİV'den geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın başlattığı Enflasyonla Topyekün Mücadeleye bir destek de GİV'den geldi. Girşimci İş Adamları Şube Başkanı Fatih Ceylan "Bizlerde enflasyonla topyekun mücadele programı kapsamında üyelerimizle birlikte üzerimize düşeni yapacağımızı kamu oyuna saygıyla sunuyoruz." dedi.

İŞTE GİV'den yapılan açıklama:

Ülkemizde son dönemde ekonomide yaşanan gelişmeleri dikkatle takip ediyor yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz.

Girişimci İşadamları Vakfı olarak Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın açıkladığı enflasyonla topyekun mücadele programına destek veriyor, işadamları olarak ülkemizin geleceği için sorumluluklarımız olduğunu biliyoruz. Bizlerde enflasyonla topyekun mücadele programı kapsamında üyelerimizle birlikte üzerimize düşeni yapacağımızı kamu oyuna saygıyla sunuyoruz.

Döviz kuru ile başlayan bu hareketlenmenin düşmanca bir yaklaşımla ülke ekonomisi bozmak, insanları psikolojik ve ekonomik olarak rahatsız etmek suretiyle birlik ve beraberliğimize kastederek, hem ekonomik hem sosyal açıdan zayıf düşürmek ve ülkemizin büyümesini durdurmak üzere yapıldığı aşikardır.

Hep birlikte enflasyonla mücadeleyi ve ekonomik saldırılara karşı koymayı başarabilirsek, hiçbir saldırı bize zarar veremeyecektir.

Girişimci işadamları vakfı olarak üyelerimle birlikte zor şartlarda bile devletin ve milletin çıkarları için üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Kamu oyuna saygıyla duyurulur.