GİV Konya Başkanı Ceylan: Ekonomik büyümede rekor kıran Türkiye 2022'de daha da büyüyecek

GİV Konya Başkanı Ceylan: Ekonomik büyümede rekor kıran Türkiye 2022'de daha da büyüyecek

GİV Konya Başkanı Fatih Ceylan, Türkiye ekonomisinin 2021'de büyüme rekoru kırdığını belirterek, "2022 yılında da bu büyüme oranını üreticilerimizle, girişimcilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte daha ileriye taşıyacağımızdan hiç şüphem yoktur" dedi

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan, "2021 yılında ülkemizin ekonomisi yüzde 11 büyüyerek yeni bir rekor daha kırmış oldu. 2022 yılında da bu büyüme oranını hep birlikte daha ileriye taşıyacağımızdan hiç şüphem yoktur" dedi.

Ekonomideki büyüme 1 yılda yüzde 1.8'den yüzde 11'e yükseldi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye ekonomisi 2021 yılında yüzde 11 oranında büyüme kaydetti. Son çeyrekte ise büyüme yüzde 9,1 oldu. 2020 yılında Türkiye ekonomisinde büyüme yüzde 1,8 olarak gerçekleşmişti.

"2022'de daha da büyüyeceğiz"

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan, 2021 yılı ülke ekonomisi büyüme oranları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Fatih Ceylan, "2021 yılında ülkemizin ekonomisi %11 büyüyerek yeni bir rekor daha kırmış oldu. Bu büyüme oranında üreticilerimizin ve ihracatçılarımızın katkısı büyüktür. 2022 yılında da bu büyüme oranını üreticilerimizle, girişimcilerimizle ve çalışanlarımızla hep birlikte daha ileriye taşıyacağımızdan hiç şüphem yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler