Gırgır Dergisi'nden İslama ve Hz Musa Peygambere hakaret | Gırgır Dergisi Hakaret Karikatürü

Gırgır Dergisi'nden İslama ve Hz Musa Peygambere hakaret | Gırgır Dergisi Hakaret Karikatürü

Sözde Mizah dergisi, Ahlaksız Gırgır'ın Hz Musa'ya hakaret eden karikatürü tepki çekti. Hz Musa peygambere hakaret eden Gırgır Dergisine Sosyal Medya'da tepki yağdı!

Gırgır isimli Mizah yaptığını iddia eden derginin Hz Musa'ya hakaret eden bir karikatür yayınlamasına Sosyal Medya'dan sert tepki geldi. Yüzlerce kişi Gırgır dergisinin İslam dininin mukaddesatını hedef alan karikatürüne tepki gösterdi.

Dergide Hz.Musa'ya alenen küfredilirken, skandalkarikatür sosyal medyada tepkiyle karşılandı. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın da skandal karikatüre tepki gösterirken 'Bunun adı mizah ve ifade özgürlüğü değil, ahlaksızlık ve nefret suçudur. Mukaddesata yönelik bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum.' ifadelerini kullandı. 

İşte o skandal karikatür

 

İşte Gırgır Dergisine Gelen Tepkiler

İbrahim Kalın

Bunun adı mizah ve ifade özgürlüğü değil, ahlaksızlık ve nefret suçudur. Mukaddesata yönelik bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum.

DR İbrahim Uslu  

Hz. Musa'ya hakaret eden GırGır dergisine Musevi, Hıristiyan cemaatleri ve Diyanetin avukatları birlikte suç duyurusunda bulunmalıdır.

Ahmet Bilgiç

Her kim Gırgır dergisinin yaptığına ifade ve basın özgürlüğü derse, ahlaksızdır, haindir, şerefsizdir. Sinir uçları ile oynuyorlar alçaklar

 

Cihad Gökdemir

Gezi'nin zeki(!) çocuğu 'sinin üretebildiği espri, kutsala küfür? "Muhafazakârlar mizah üretmez" diyenlerin mizahı

Nihat Nasır

Gırgır isimli alçaklığın karikatürü Hz. Musa efendimize küfretmiş. Şimdi sorsan, "Basın özgürlüğ, ifade hürriyeti" diyecekler. Şerefsizler!