Genel Seçimlere Doğru

Genel Seçimlere Doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) il temsilcisi Eyüp Dağdaş’ı makamında ziyaret...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) il temsilcisi Eyüp Dağdaş’ı makamında ziyaret etti.

Karatay, ziyarette yaptığı konuşmada, Aksaray’a daha güzel ve daha faydalı yatırımlar yapmak için genç ve dinamik iş adamlarının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

İş adamlarının fikirlerinin her zaman şehrin yaşantısını etkilediğini aktaran Karatay, "Yapılacak her yatırım, Aksaray’ı bir adım daha ileriye taşıyarak gelişimine katkıda bulanacaktır. Milletvekili adaylarımızın ve AK Parti teşkilatının MÜSİAD ile birlikte ortak çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum. Aksaray’ın gelişerek büyümesi, ticaret hacminin artırılması için sivil toplum kuruluşlarımızın görüş, destek ve fikirlerine her zaman açığız" diye konuştu.

Dağdaş ise sivil toplum kuruluşları olarak şehrin gelişmesi için çalıştıklarını belirterek, seçimlerin tüm Aksaray'a hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Ziyarete AK Parti Aksaray Milletvekili adayları Nevzat Palta, Hüseyin Hüyük ve parti üyeleri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı