Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'nca Esentepe Mahallesi'nde seçim irtibat bürosu açıldı

AK Parti Sivas İl Başkanlığınca Esentepe Mahallesi'nde seçim irtibat bürosu açılışı yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, açılışa, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve yönetim teşkilatı katıldı.

Bilgin, açılışta yaptığı konuşmada, 13 yıl boyunca bu millete hizmet ettiklerini belirterek, "AK Parti sizlerin tertemiz ellerinizle hizmete başladı. Nasıl ki, 9 seçimde sizin gibi düşünen, büyük Türkiye için çalışan evlatlarınıza destek verdiniz bu defa 7 Haziran'da aynı şekilde AK Parti'ye Sivas'ta 5 milletvekili çıkarmak üzere destek veriniz" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Şahin de Yenimahalle ve Esentepe mahallelerinin kendileri için farklı bir önemi olduğunu, bu mahallenin her zaman ve her koşulda, koşulsuz desteklerini hep yanlarında hissettiklerini kaydetti.

Sivas Belediye Başkanı Aydın da 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, "Daha iyi bir Sivas için, gecemizi gündüzümüze katarak bunun mücadelesini ortaya koyduğumuzdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Geçmiş dönemde Sivas'ta belediyecilik anlayışını değiştirdiğimiz gibi bu dönem de Sivas'ın çehresini değiştireceğiz" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı