Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Akgül, Sarıkaya'da partisinin istişare toplantısına katıldı

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, Sarıkaya ilçesinde partisinin istişare toplantısına katıldı. 

Bir otelin konferans salonundaki toplantıda konuşan Akgül, ilçede AK Parti'nin tüm yöneticilerine ve partililere bugüne kadar yapmış oldukları çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür etti. 

Seçimde kırgınlıkları bir kenara bırakarak, Yozgat'ın ve Sarıkaya'nın geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Akgül, geçmişte yapılan hataların tekrar edilmemesi ve hatalardan ders çıkarılması gerektiğini söyledi. Akgül, şunları kaydetti:

"Ben hepinizin kardeşiyim, hepinize de aynı mesafedeyim. Hiçbir kimseye de benim bir kırgınlığım olamaz. Bana ne yaparlarsa yapsınlar, ben onlara bir çift söz söyleyemem. Sarıkaya konusunda anlaşalım, bütünleşelim. Bu memleket bizim ve ne yapıyorsak Sarıkaya için yapacağız. Ben Sarıkayalıyım, burada doğdum, burada yetiştim ve burada da mezarım olacak. Onun için de öncelikle milliyetçilik kendi çevremden başlar. Sarıkaya’yı bir noktaya getirebilmek için benim çabam yetmez. Hepimizin birlikte olması lazım." 

Kaynak:Haber Kaynağı