"Gençlerden Geleceğe Mektup 2023" yarışması

"Gençlerden Geleceğe Mektup 2023" yarışması

KIRŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Geleceğe Mektup 2023" yarışması Kaman'da tanıtıldı.Kaman Şehit Gökhan...

KIRŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Geleceğe Mektup 2023" yarışması Kaman'da tanıtıldı.

Kaman Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantıda konuşan gençlik liderleri, yarışma hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Yarışmanın içeriğini öğrencilere anlatan gençlik liderleri, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği yarışmanın bu yıl ki konusunu Cumhuriyetin 100. yılını anlatan mektuplar oluşturacağını ifade etti.

Yarışma başvurularının 31 Mart'a kadar yapılabileceğini belirten Kaman Gençlik Merkezi gençlik lideri Rıza Ekici, "10 Nisan'da il sonuçları açıklanarak. Her kategorideki en iyi ilk üç mektup bu tarihe kadar il müdürlükleri tarafından genel müdürlüğe gönderilecektir. 30 Nisan tarihinde Türkiye derecesi sonuçları açıklanacak. Yarışmaya katılacaklar, bakanlığın resmi sitesindeki ilgili bölüme girerek de mektup yazabilecektir." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :