Gelinliğiyle demokrasi nöbetine koştu

Gelinliğiyle demokrasi nöbetine koştu

Dünyaevine dün giren Şanlı çifti, düğün sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek demokrasi nöbeti tuttu

ANKARA (AA) - KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN - Dünyaevine dün giren Elif ve Mehmet Şanlı çifti, düğün sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni giderek demokrasi nöbeti tuttu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşlara "sokağa çıkın" çağrısı üzerine, her gece meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

Şanlı çifti de dün gerçekleşen düğünlerinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne giderek, demokrasi nöbetlerine katıldı.

Hayatlarının en güzel ve en anlamlı gününde, demokrasi nöbetini bırakmayan Şanlı çifti, Ankara'dan sonra Trabzon'da düğün yapacaklarını ve orada da nöbet tutmaya devam edeceklerini söyledi.

- "Böyle bir günde nöbeti bırakmak istemedim"

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Gelin Elif Şanlı, nöbette bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Düğünümden önce de buraya geldim, görevimi yerine getirdim, nöbetimi tuttum, Kızılay'a da gittim. Her şekilde nöbetimi tuttum. Çok da mutluyum ve gururluyum. Cumhurbaşkanımın arkasındayım, sonuna kadar tam destek." diye konuştu.

Düğün öncesinde, gündüzleri düğün hazırlıklarına koştururken, geceleri nöbet tuttuğunu anlatan Şanlı, böyle bir günde nöbeti bırakmak istemediğini belirtti.

Damat Mehmet Şanlı da düğün öncesinde her fırsatta demokrasi nöbetlerini tutmaya devam ettiğini ifade ederek, "Çok heyecanlıyım, düğünden çıkıp buraya geldim, normalde düğünüm olmasaydı da gelecektim, düğün hazırlıkları devam ederken de Kızılay'a gittik buraya da geldik. Her fırsatta buraya geliyorduk. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz ülkemizde. Cumhurbaşkanımıza, Allah sağlıklı ömürler nasip eylesin, her zaman arkasındayız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :