Geleceğin siyasetçisi! Sınıf başkanı seçildi, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i sınıfa getirdi

Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2/D sınıfı öğrencisi Toprak Coşkun'un seçim vaadi gerçekleşti! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sınıfa davet üzerine öğrencilerle buluştu.

Pursaklar ilçesinde bulunan Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2/D sınıfının öğrencisi Toprak Coşkun, sınıf başkanlığı seçimlerinde dikkat çeken bir vaatte bulundu. Seçilmesi durumunda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i sınıfa getireceğini vadeden Coşkun, seçimlerin ardından sözünde durdu.

Sınıf başkanı seçilen Toprak Coşkun, Başkan Çetin'i okula davet etti ve başkan da daveti kırmayarak sınıfa ziyarette bulundu. Öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatan Belediye Başkanı, sınıf başkanı Toprak Coşkun'un cesur ve özverili vaadini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerin merakla beklediği buluşma, sınıf içinde samimi bir ortamda gerçekleşirken, Başkan Çetin, öğrencilere belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sınıf başkanı Toprak Coşkun ise bu özel günü arkadaşlarıyla birlikte kutlamanın gururunu yaşadı.

Bu anlamlı ziyaret, öğrenciler arasında dayanışma ve liderlik duygularını güçlendirdi. Toprak Coşkun'un cesur vaadi, hem öğrencilere unutulmaz bir anı kazandırdı hem de başkanın okul ziyaretiyle yerine geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.