Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan birinci yıl mesajı

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan birinci yıl mesajı

Geçtiğimiz yıl yapılan yerel yönetimler seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Yılmaz, kendine ait sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Geçtiğimiz yıl Mart ayının sonunda gerçekleştirilen yerel yönetimler seçimlerinde Gazipaşa'da oyların 54,29'unu alarak başkan seçilen Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, başkanlığı döneminde geçen 1 yılı değerlendiren bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz mesajında şu cümlelere yer verdi:

Değerli hemşehrilerim;

Tam bir sene önce sizlerin kıymetli destekleri ve teveccühü ile seçimlerden büyük bir başarı ile çıktık. Göreve başlamamızın üzerinden tam bir yıl geçti. Millet ittifakı olarak bizlere güvendiniz, bizler de bu güveninizi boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden sizlerin yanında olmaya çalışıyor, Gazipaşamızı daha güzel günlere taşımak için çabalıyoruz. Belediyecelik bir ekip işidir, bu bir senelik süreçte canla başla çalışan tüm Belediye çalışanlarımız başta olmak üzere, değerli fikirleri ve görüşleriyle her daim yol gösterici olan Gazipaşa halkına teşekkürleri borç bilirim. Bildiğiniz üzere, bu kısa sürede ilçemizde büyük bir sel baskını yaşadık ve ardından bugünlerde koronavirüs salgını ile karşı karşıyayız. Bu zor günleri tedbirlere uyarak hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Güzel ve sağlıklı günler dilerim, sevgi ve saygılarımla.

Etiketler :