Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, Türkiye'nin birliğini,...

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Karamercan, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısıyla ilgili büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Yapılan terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını aktaran Karamercan, şunları kaydetti:

"Gaziantep Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'nde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Alçakça yapılan hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı dilerim."

Bu hain terör saldırıları karşısında milletin birlik beraberliğini bozmaması ve teröre karşı duruş sergilemesi gerektiğini vurgulayan Karamercan, "Bugüne kadar birçok terör olayıyla bizleri yıldırmak ve diz çöktürmek istediler. Ancak bu aziz millet dik duruşuyla her zaman bunun karşısında durmuştur, durmaya da devam edecektir." ifadesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :