Gazi Osman Paşa Anaokulu yetimleri unutmadı

Gazi Osman Paşa Anaokulu yetimleri unutmadı

Karatay Gazi Osman Paşa Anaokulu Konya İHH işbirliğiyle “Yetimlere Dünyanızda Yer Açaın” isimli bir sergi açılışı gerçekleştirdi. Sergide anaokulu öğrencileri ve annelerinin yaptığı el işi eserler yer aldı.

 

Karatay Kaymakamlığı, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karatay Belediyesi Gazi Osman Paşa Anaokulu ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nın birlikte düzenlediği "Yetimlere Dünyanızda Yer Açın Sergisi" açıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ve Konya İHH Başkanı Hasan Hüseyin Uysal’ın katılımıyla açılan sergide el emeği eserler yer alıyor.

Anaokulu öğrencilerinin ve annelerinin el emeği ile ortaya koydukları eserler takdir toplarken sergi açılışında konuşan Konya İHH Başkanı Hasan Hüseyin Uysal anne yüreğinden gelen gayretlerin büyük ve güzel sonuçlar doğurduğunu söyledi. Uysal konuşmasında “Yetim çevresindeki insanlar için bir kurtuluş vesilesidir” dedi.

Açılışın ardından sergiyi gezen katılımcılar eserler ve hikâyeleri hakkında bilgi aldı. Yetimler yararına açılışı yapılan sergi Karatay Gazi Osman Paşa Anaokulu’nda ziyaret edilebilecek.

karatay-anaokulu-yetimleri-unutmadi-(2).jpg