Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları belli oldu!

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları belli oldu!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları belli oldu. Hamzaoğlu'nun ekibine Ergün Penbe'nin de dahil edildiği belirtildi.

Galatasaray 'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, başarılı teknik adamın Akhisar Belediyespor'da beraber çalıştığı isimler ile çalışmasına onay verdi.

 

Bu doğrultuda, Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları olacak.

Sarı kırmızılılarda kaleci antrenörlüğü görevi üstlenen Taffarel'in ise Hamza Hamzaoğlu ile daha çok fikir alışverişinde bulunacağı ve 1. yardımcısı olacağı belirtildi.

 

ERGÜN PENBE SÜRPRİZİ!

 

Hürriyet 'tin haberine göre; sarı kırmızılı kulüp bugün A Takım Teknik Direktörlüğü için Hamza Hamzaoğlu ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Hamzaoğlu'nun ekibine sarı kırmızılıların eski oyuncusu Ergün Penbe'nin de dahil edildiği belirtildi.

 

Ergün Penbe kimdir?

 

Futbola Kilimlispor'da başladı. 1992-1994 yılları arasında Gençlerbirliği'nde oynayan Ergün Penbe, 1994'te Galatasaray'a transfer olmuştur. Gençlerbirliği'nde 1 Mart 1992 ile 8 Mayıs 1994 tarihleri arasında toplam 57 lig maçında forma giydi ve 3 gol attı. Buradaki ilk resmi maçı, 1991-1992 sezonununda (1. Lig 19. haftada) oynanan Gençlerbirliği-Altay maçıdır. 2000 yılındaki UEFA Kupası finalinde Arsenal'e karşı kullandığı ve gole çevirdiği penaltı takımının kupayı kazanmasında önemli bir rol oynamıştır.

Kariyerinde sadece 1 kez kırmızı kart görmüştür. O da, 1996 yılındaki Trabzonspor maçında çift sarı karttan dolayı verilmiştir. En son Galatasaray'dan bedelsiz olarak sözleşmesi bittiği ve yenilenmediği için ayrılmış ve Gaziantepspor'a transfer olmuştur.

 

Teknik direktörlük kariyeri

 

2008-2009 Hacettepe (yardımcı antrenör)

2009 Hacettepe

2010 Mersin İdmanyurdu

2010-2011 Kartalspor

2011 Kayseri Erciyesspor

2012-2013 Giresunspor