Gabar'da oluk oluk petrol akıyor! İşte Şırnak Valiliği'nin paylaştığı o görüntü

PKK teröründen temizlenen Gabar Dağında bulunan petrol rezervleri yüzleri güldürüyor. Şırnak Valiliği Şehit Esma Çevik sahasında 21 No'lu Petrol arama kuyusundan yaptığı paylaşımda, petrolün adeta fışkırdığı anlara yer verdi

PKK teröründen temizlenen Gabar Dağı'nda bulunan petrol rezervi tüm vatanseverleri sevindirdi. Şırnak'taki petrol arama kuyularındaki çalışmalardan müjdeli haber geldi. Şırnak Valiliği Gabar'da Şehit Esma Çevik sahasında 21 No'lu Petrol arama kuyusunda yoğun bir petrol çıktı. Valilik adeta petrolün fışkırdığı o görüntüyü paylaştı.

Şırnak Valiliği'nin, petrol rezervinin bulunduğu Gabar Dağı bölgesinden çıkan petrolle ilgili paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

Türkiye'nin yeni petrol üssü Gabar'da bulunan Şehit Esma Çevik sahasında 21 No'lu Petrol arama kuyusunda yoğun bir petrol çıktı. Bölgede çalışmalar son hızıyla yürütülmekte ve petrol kuyusu ile ilgili üretim testleri devam etmektedir. Ülkemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.